Hollanda maçı sonrası gündem olan görüntü! Verilen mücadelenin göstergesi

  HABER7

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 çeyrek final maçında dün Berlin Olimpiyat Stadyumu‘nda Hollanda ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde bitiren Milli Takım, maçı 70 ve 76. dakikada yendiğimiz gollerle 2-1 kaybederek turnuvaya veda etti. 

HAKAN ÇALHANOĞLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Alınan mağlubiyetle Türkiye EURO 2024 serüvenini sonlandırırken son düdüğün çalmasının ardından statdaki binlerce taraftarımız oyuncularımızı ayakta alkışladı. EURO 2024‘ten elenen millilerimiz ise o anlarda duygularına hakim olamadı. Heyecanın yerini hüznün aldığı o atmosferde kaptan Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarını tutamadı.

BARIŞ’IN BACAKLARI YARA İÇİNDE KALDI

Hollanda maçında Milli Takımımız 2-1 yenilirken verilen mücadele ise tüm Türkiye’nin dikkatini çekti. Milli Takım’daki tüm futbolcular maçın son dakikasına kadar var gücüyle savaşırken bu isimlerden en çok öne çıkanı ise Barış Alper Yılmaz oldu. Barış’ın maç sonunda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada dikkat çekti.

Barış’ın son düdüğün çalmasının ardından çekilen fotoğrafında bacaklarının yara içerisinde kaldığının görülmesi verilen mücadelenin ne kadar önemli olduğunu ve Millilerimizin son dakikaya kadar savaşmaktan vazgeçmediğinin bir göstergesi olarak gösterildi. 

VAN DİJK: BARIŞ ELE AVUCA SIĞMIYORDU

Barış Alper Yılmaz‘ın o görüntüsü Hollandalı savunma oyuncusu Virgil Van Dijk‘in maç sonu yaptığı açıklamayı da akıllara getirdi. Van Dijk maçın ardından yaptığı açıklamada, Barış Alper Yılmaz‘dan övgüyle bahsetmişti. 

Maç boyunca Barış Alper Yılmaz‘ı engellemeye çalışan Hollanda’nın stoperi, “Barış Alper sürekli koşuyordu. Yani ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu. Her savunmacı için zordur ve bizi çok zorladı arka üçlüde. Gol atamadı ama. Eğer bir şekilde onu tasvir edecek olursak gerçekten önemli bir oyuncu.” ifadelerini kullanmıştı. 

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir